Toelichting

92,023 total views, 29 views today

“Laat het werk stromen naar de meer zinnigere organisaties, en daarmee draagt u bij aan de vorming van de zinconomy (of flowconomy)”.

Een ‘verwijsindex’ voor diverse soorten diensten die ‘draaien in de nieuwe economie’ voelt als een logische stap in de ‘stroomverlegging’ en/of ‘kanteling’ in Nederland.

In onderstaand overzicht vindt u mensen die mogelijk diensten leveren waar u wat aan heeft… Dat varieert van klusbedrijven tot grafici tot programmeurs. Het GGZ domein kent een eigen portaal. De getoonde mensen hebben gemeenschappelijk dat zij 1. Geloven in coöperatief werken, 2. Ecologisch werken nastreven, 3.  Een schappelijk basiseuro-uurtarief willen hanteren. (Binnen de Boekencoöperatie hanteren de diverse ‘gildes’ een euro-uurtarief van 25 euro ex. BTW naar elkaar). Euro als bijzaak, niet als hoofdzaak. Dit resulteert doorgaans in een vertrouwensvolle dienstverlening met een meer dan gemiddeld ‘hart voor creatie’.

Even een mailtje sturen aan de betreffende persoon of bellen kan altijd, en als de betreffende persoon niet is wie u nodig heeft dan weten zij wellicht iemand anders.

Anders gezegd: De Nieuwe Economie is als een boom in wording. De diverse bedrijfstakken worden bevolkt door mensenDe mensen in dit overzicht pionieren om die nieuwe economie waar te maken. U kunt de economische transitie helpen door een opdracht of klus aan hen te gunnen. U kunt ervoor zorgen dat de takken verder groeien, splitsen naar nog niet aangehaakte steden en dorpen en/of sub- bedrijfstakken.

Voor opname in het overzicht c.q. informatie daarover: transitieportaal@gmail.com