Ziny enkele ‘mainstream’ bestedingspunten – voor klanten/bezoekers

92,033 total views, 39 views today

We hebben enkele ‘mainstream’ bestedingspunten voor je geselecteerd. Met mainstream bedoelen we diensten of artikelen waar de meesten van ons gebruik van maken. Idealiter wordt dit de komende jaren een lijst welke elke belangrijke product- of dienstcategorie dekt. En liefst per stad. (suggesties of belangstellenden s.v.p. mailen aan iwanjka@gmail.com).

01 – Computers en aanverwanten ook webwinkel

Bij Duo Computers kun je je computer / laptop laten ‘upgraden’ zodat deze weer een aantal jaar langer mee kan. Ook de ‘APK’ (voor met name voor Windows gebruikers) is populair: opschonen, checken, weer sneller worden.

> Werkwijze: Je krijgt in principe 20% korting op de europrijs, waarbij je die korting in Zinnies betaald, waarbij 1 Ziny 20 euro is. Voorbeeld: Een laptop kost 200 euro, dan is 20% 40 euro. Dan betaal je 160 euro en 2 Ziny. Zinnies kennen 2 cijfers achter de komma (meestal zal een prijs niet een rond getal zijn). De Zinnies maak je in de winkel over middels de Cyclos app op je smartphone. Het meest praktisch is wellicht om de overmaking aan de winkelier te tonen, en dat hij hier even een foto van maakt. De winkelier kan ook zelf op zijn account de bijschrijving controleren, maar dat is wat omslachtiger (wel ‘zekerder’). (Of je spreekt met de winkelier af dat je dat later doet, waarbij je je emailadres en naam achterlaat.  Dit is echter aan de winkelier of hij dit wil, liever direct afrekenen.)

Ook heeft Duo een webwinkel met een groot assortiment aan artikelen. Het prettige hiervan in relatie tot Ziny is dat je ook als je ver van Amersfoort woont hier gebruik van kunt maken.

> Werkwijze: Je kunt 1x per kwartaal 1 Ziny omwisselen naar een ‘voucher’ ter waarde van 20 euro. Je krijgt dan een ‘voucher code’ welke je kunt invullen bij je bestelling in de webwinkel. Maak voor een voucher 1 Ziny over aan Iwanjka o.v.v. ‘voucher Duo Computers webwinkel’.

02 – Sport & Vitaliteit

Ga een keer klimmen in Rocksteady Bussum.  Je kunt 1x per kwartaal een Ziny inwisselen voor een voucher waarmee je gratis kunt klimmen inclusief eventuele materiaalhuur. Ideaal om een keer uit te proberen of klimmen iets voor je is. Naast plezier en energie lijkt het er op dat klimmen een remedie is voor bijvoorbeeld een veelheid aan rug)klachten…

> Werkwijze: Maak voor een voucher 1 Ziny over aan Iwanjka o.v.v. ‘voucher Rocksteady’, je krijgt deze per mail opgestuurd, welke je dan op mobiel aan de balie kunt laten zien.

Dit geldt ook voor ‘boulderen’ (er is een mooie bouldertuin). Een voordeel van boulderen is dat je het in je eentje kunt doen. Wil je op de hoge wanden klimmen (met touw), dan dien je een zekeraar te hebben met een klimvaardigheidsbewijs. (Suggestie voor als je deze niet hebt, doe een oproep in deze Facebook groep, meestal willen mensen je wel een paar routes zekeren zodat je het kunt uitproberen).

Verder krijg je in principe 20% korting op de artikelen in de winkel (veel outdoor spullen zoals jassen, slaapzakken, matjes, etc.). Waarbij 1 Ziny = 20 euro. Zie het voorbeeld bij Duo Computers met hoe dit in de praktijk werkt.

03 -Schoen reparaties en enkele artikelen

Amersfoort eo. – Schoen reparaties en artikelen zoals schaapvachten en wollen sloffen.  Bij Mario Hartog kun je je schoenen laten verzolen en/of repareren. Ook is er een sleutelservice. Mensen die verder weg wonen kunnen een bezoek aan Mario misschien combineren met een bezoek aan de oude binnenstad van Amersfoort, een rondwandeling met het stadsgidsengilde wordt van harte aanbevolen  (Mario zit in de muurhuizen regio). Ook een rondvaart, waarbij bijvoorbeeld verteld wordt over Johan van Oldenbarnevelt is een aanrader.

> Werkwijze: Je krijgt 20% korting op de europrijs, zie verder het voorbeeld bij Duo Computers voor hoe dit in de praktijk werkt.